Sjef, Maatje en de Insecten

sjef maatje1Volgens Sjef smaakt het naar Nootjes maar dan zonder Pootjes. Sjef en Maatje koken en bakken insecten op uw bedrijfsevenement, beurs of straattheaterfestival. Een zakkie gebakken sprinkhanen als snack of lekker een berg meelwormen met BBQ smaak heerlijk toch? Of toch liever een lolly met een worm? Kom in het 'mobiele' Restaurant met bijna (g)één ster en proef maar mee.

In Nederland is het eten van insecten (nog) niet zo bekend. Maar in meer dan honderd andere landen op de wereld worden er al decennia lang insecten gegeten. Op sommige plaatsen in de wereld zijn insecten een ware delicatesse. Ze worden op diverse manieren bereid en er is tegenwoordig ook een Nederlands Insectenkookboek verkrijgbaar. Het eten van insecten draagt bij aan een voedzame eiwitrijke maaltijd.

sjef maatje tentSjef (Kok) en Maatje (assistent) helpen u graag de drempel over. En nu kunt u dus genieten van een heerlijke proeverij. (Desgewenst geheel aangekleed met terras, tafeltjes en stoeltjes) Een prima theatrale act met gebakken insecten: zoals sprinkhanen, meelwormen, mieren, spinnen en desgewenst ander voedsel.

 

Technische gegevens:
twee vrije stroomgroepen (230v)
een ruimte van minimaal 4 bij 4 meter voor de tent.


Tags: sjef maatje insecten eten sterrenfrituur leerzaam